Home

Galerij

Shop

Bio

Nieuws

Workshops

Boeken

Contact

Workshops

De kneepjes leren van Siegfried Woldhek zelf? Volg dan een workshop onder zijn leiding. In het najaar van 2019 zullen weer enkele workshops worden georganiseerd. Dit is een intensieve eendaagse ervaring. Kies uit de drie verschillende opties het niveau en het onderwerp dat bij je past. .

Kosten: € 175,- per persoon in het huis/atelier van Siegfried Woldhek in Giethoorn of € 140,- per persoon in Societeit de Hereeniging in Deventer. De prijs is inclusief lunch, koffie, thee en fris.
Materiaal: verschillende soorten papier, teken- en verfmateriaal zijn inbegrepen in de prijs.
Inschrijven: schrijf naar info@woldhek.nl.

.

workshop in giethoorn Portrettekenen

..
Drie aspecten van portrettekenen komen afzonderlijk aan de orde: materiaalkeuze, gelijkenis en het idee. Siegfried Woldhek deelt de inzichten die hij gedurende 35 jaar portrettekenen heeft opgedaan. De deelnemers gaan in één dag veel losser werken. Dat is een feest om mee te maken.
Voor maximaal 25 deelnemers in Societeit de Hereeniging te Deventer
Voor wie: Mensen die beter willen portrettekenen, zowel beginnend als gevorderd. meld je aan

Portrettekenen Vervolg

..
Voortbouwend op de basis van de workshop Portrettekenen I, legt deze workshop de nadruk op het opzetten en feitelijk uitvoeren van een portret. Aan de hand van zelf meegenomen foto's en met een spiegel maken de deelenemers enkele portretten. Siegfried Woldhek tekent en schildert mee, en geeft voortdurend aanwijzingen.
Voor maximaal 10 deelnemers in Woldhek's huis/atelier te Giethoorn
Voor wie: Mensen die de workshop Portrettekenen hebben gevolgd. schrijf je inWaterverven

Over waterverven wordt vaak verteld of gedacht dat het een moeilijke techniek is. Siegfried Woldhek laat je ervaren dat dat niet zo is; het is juist een heel plooibare techniek, waarbij kwast en papier veel zo maar cadeau geven. De deelnemers verkennen gedurende de dag de mogelijkheden van waterverven en bekijken welke aanpak hun het beste bevalt.
Voor maximaal 25 deelnemers in Societeit de Hereeniging te Deventer
Voor wie: Mensen die losser willen waterverven en niet bang zijn dat in een groep van 25 te leren.
schrijf je in

© Siegfried Woldhek - All drawings are protected by copyright. Contact Siegfried Woldhek <info@woldhek.nl> if you want to use any of these images, commercially or non-commercially.