Home

Galerij

Shop

Bio

Nieuws

Workshops

Boeken

Contact

Workshops

De kneepjes leren van Siegfried Woldhek zelf? Volg dan een workshop onder zijn leiding in zijn huis/atelier in Giethoorn. Een intensieve eendaagse ervaring (10.00 - 17.00 uur) in een groep van maximaal 10 deelnemers. Kies uit de drie verschillende opties het niveau en het onderwerp dat bij je past.

Kosten: € 175,- per persoon per workshop, inclusief lunch, koffie, thee, fris.
Materiaal: verschillende soorten papier, teken- en verfmateriaal zijn inbegrepen in de prijs.
Inschrijven: schrijf naar info@woldhek.nl.

workshop in giethoorn Portrettekenen I

Deze workshop wordt tweemaal gegeven in de eerste helft van 2017: op zaterdag 11 maart en zaterdag 8 april 2017
Drie aspecten van portrettekenen komen afzonderlijk aan de orde: materiaalkeuze, gelijkenis en het idee. Siegfried Woldhek deelt de inzichten die hij gedurende 35 jaar portrettekenen heeft opgedaan. De deelnemers gaan in één dag veel losser werken. Dat is een feest om mee te maken.
Voor wie: Mensen die beter willen portrettekenen, zowel beginnend als gevorderd. meld je aan

Portrettekenen II

Eerstvolgende gelegenheid: zaterdag 22 april 2017
Voortbouwend op de basis van de workshop Portrettekenen I, legt deze workshop de nadruk op het opzetten en feitelijk uitvoeren van een portret. Aan de hand van zelf meegenomen foto's en met een spiegel maken de deelenemers enkele portretten. Siegfried Woldhek tekent en schildert mee, en geeft voortdurend aanwijzingen.
Voor wie: Mensen die al enige ervaring hebben met portrettekenen of de workshop Portrettekenen I hebben gevolgd. schrijf je inWaterverven

Eerstvolgende gelegenheid: zaterdag 25 maart 2017
Over waterverven wordt vaak verteld of gedacht dat het een moeilijke techniek is. Siegfried Woldhek laat je ervaren dat dat niet zo is; het is juist een heel plooibare techniek, waarbij kwast en papier veel zo maar cadeau geven. De deelnemers verkennen gedurende de dag de mogelijkheden van waterverven en bekijken welke aanpak hun het beste bevalt.
Voor wie: Mensen die beter willen waterverven en niet bang zijn dat in een groep van 10 te leren. schrijf je in

© Siegfried Woldhek - All drawings are protected by copyright. Contact Siegfried Woldhek <info@woldhek.nl> if you want to use any of these images, commercially or non-commercially.