Home

Galerij

Shop

Bio

Nieuws

Workshops

Boeken

Contact

Workshops

De kneepjes leren van Siegfried Woldhek zelf? Volg dan een workshop onder zijn leiding.

Giethoorn

In het voorjaar van 2019 zullen weer enkele workshops in het huis/atelier van Siegfried Woldhek in Giethoorn worden georganiseerd. Dit is een intensieve eendaagse ervaring (10.00 - 17.00 uur) voor een groep van maximaal 10 deelnemers. Kies uit de drie verschillende opties het niveau en het onderwerp dat bij je past. .

Kosten: € 175,- per persoon per workshop, inclusief lunch, koffie, thee, fris.
Materiaal: verschillende soorten papier, teken- en verfmateriaal zijn inbegrepen in de prijs.
Inschrijven: schrijf naar info@woldhek.nl.

.

workshop in giethoorn Portrettekenen I

..
Drie aspecten van portrettekenen komen afzonderlijk aan de orde: materiaalkeuze, gelijkenis en het idee. Siegfried Woldhek deelt de inzichten die hij gedurende 35 jaar portrettekenen heeft opgedaan. De deelnemers gaan in één dag veel losser werken. Dat is een feest om mee te maken.
Voor wie: Mensen die beter willen portrettekenen, zowel beginnend als gevorderd. meld je aan

Portrettekenen II

..
Voortbouwend op de basis van de workshop Portrettekenen I, legt deze workshop de nadruk op het opzetten en feitelijk uitvoeren van een portret. Aan de hand van zelf meegenomen foto's en met een spiegel maken de deelenemers enkele portretten. Siegfried Woldhek tekent en schildert mee, en geeft voortdurend aanwijzingen.
Voor wie: Mensen die al enige ervaring hebben met portrettekenen of de workshop Portrettekenen I hebben gevolgd. schrijf je inWaterverven

Deventer, vrijdag 15 maart of vrijdag 22 maart. Eur 140
Over waterverven wordt vaak verteld of gedacht dat het een moeilijke techniek is. Siegfried Woldhek laat je ervaren dat dat niet zo is; het is juist een heel plooibare techniek, waarbij kwast en papier veel zo maar cadeau geven. De deelnemers verkennen gedurende de dag de mogelijkheden van waterverven en bekijken welke aanpak hun het beste bevalt.
Voor wie: Mensen die beter willen waterverven en niet bang zijn dat in een groep van 25 te leren.
Deze workshop wordt tweemaal gegeven, in Deventer. U kunt kiezen uit de volgende twee dagen.
Vrijdag 15 maart 2019, 10.30 – 16.00 u. Eur 140 (incl lunch en tekenmateriaal)
Vrijdag 22 maart 2019, 10.30 – 16.00 u. Eur 140 (incl lunch en tekenmateriaal) schrijf je in

© Siegfried Woldhek - All drawings are protected by copyright. Contact Siegfried Woldhek <info@woldhek.nl> if you want to use any of these images, commercially or non-commercially.